Josephine Fagrell

En liten uppdatering

Det har varit och är en väldigt bra period just nu. Jag hade velat dela med mig av allt fantastiskt jag gjort och gör till er och även till mig själv för att kunna läsa det senare.
Det händer så otroligt mycket roliga saker, men jag har ingen tid över till att blogga. När jag inte pluggar är jag på jobbet. Tiden utöver det spenderar jag med mina fantastiska vänner.
En liten uppdatering ska trots allt ske. Jag har snart läst en hel termin på min utbildning, vilket känns helt ofattbart med tanke på att jag nyss började. Jag har fått praktikplats på ett hotell som jag verkligen ville vara på redan sedan första stund så där kommer jag att hänga från april och framåt. Att jobba på Liseberg är superkul. Jag har träffat helt underbara människor som jag hänger mycket med utanför jobbet. Tänk att någonting som från början var så jobbigt kan bli så bra. Nu ser jag verkligen fram emot att gå till jobbet. Det är en helt underbar känsla!

Tiden går overkligt fort. Redan på måndag är det december. (!) 2014 har definitivt varit ett turbulent år. Men fan vad man växer av det. 

Var rädda om er. Puss
J
 

Upp