Josephine Fagrell

The greatest adventure lies ahead

Det är en svårslagen känsla att ha jobbat & slitet i flera veckor i sträck och sedan känna att man verkligen förtjänar några dagars ledighet. 
Precis vad jag gjort de senaste sex dagarna, bara njutit av det fantastiska vädret som Göteborg har bjudit på och umgåtts med människor som jag mår bra av att vara med.
Det finaste av allt är att det går att slarva med sömnen, äta mat mitt i natten, skratta åt gamla minnen tills magen värker och njuta, njuta PÅ RIKTIGT av livet.  

Nedan länkar jag min senaste lista. Bara feel-good musik.
Livetsommar 

Världens bästa M

Idag har vi sagt hej då till världens bästa, finaste & snällaste hund. Efter hela 16 år tillsammans. Jag förlorade inte bara en hund utan även en familjemedlem, en bror, en själsfrände och en bästa vän som stått bredvid mig och bakom mig i hela mitt liv. Du lämnade oss med sorg och ett enormt tomrum. Att vakna varje morgon utan att höra dina lite för långa klor mot parkettgolvet, att komma hem varje dag utan att någon ätit upp mina brödkanter ur papperskorgen, att inte längre ha någon vid matbordet som blickar med sina stora mörka ögon i hopp om att något, bara något gott ska trilla med. Så många gånger vi sprungit efter och jagat dig ute i Hästevik och så fort vi kommit nära har du sprungit iväg igen och skrattat med hela ansiktet. Att någon med så stort hjärta som slickat bort mina tårar i sexton år inte längre finns är svårt att förstå och acceptera. Att inte längre få dela mitt liv med dig gör ont enda in i hjärtat och även om det må vara ett jobbig tid framöver lovar jag dig att njuta av livet för oss båda när bättre dagar kommer. Jag älskar dig världens bästa kille. Vila i frid.

Upp