Josephine Fagrell

När livet är vackert

    
 Det finns stunder, dagar & månader då livet är sådär lite extra fint. Att vakna upp på morgonen och verkligen älska det man gör. Vara nöjd med allt man gör och veta att allting alltid löser sig. 
När man ställer sig upp direkt efter man fallit just för att man vet att allting kommer att bli bra. När ingen i hela världen kan få dig att känna att livet inte är perfekt utan att du istället känner att ingenting i hela världen kunde vara mer perfekt än vad det just är.

Man går runt och känner kärlek samtidigt som man sprider kärlek.

Dessa perioder är något av de finaste som finns och även om de inte varar för alltid handlar det om att lära sig att ta sig tillbaka till dem. Det går, men ibland tar det tid. Ibland orkar man kämpa, ibland vill man bara släppa allt och ge upp. Men någonstans djupt där inne i varje människa finns det lilla ljuset, ljuset som aldrig kommer slocka, som får dig att vakna på morgonen och känna att livet är vackert.

Tentaplugg

Precis som rubriken lyder. På tisdag skriver jag tenta i kulturgeografi. 
Fram tills dess kommer timmar tillbringas framför böckerna. Känslan av när saker och ting flyser på är fantastisk. 

Birthday


Igår firade vi min födeledag. Det var en riktigt lyckad kväll, både i fredags & i lördags. God mat, trevligt sällskap och fina presenter. Tre utav mina vänner hade även gjort en egen lek med frågor om mig. Det var riktigt roligt! Jag är supernöjd med min födelsedagshelg och helt fantastiskt glad över att jag har sådana otroliga vänner. 

 

My Birthday

Todays is my birthday. Jag har haft en fantastisk start på fredagen. Fick frukost på sängen imorse och några superfina paket. Hade en två timmars föreläsning i skolan som var helt okej intressant. 
Jag måste nog ha bästa klassen någonsin. En klasskompis som jag lärt känna för någon vecka sedan kom med en överraskning dessutom. Hur gulligt? 
Idag är jag jätteglad och detta ska firas med kära vänner och familj. DESSUTOM har Aviciis nya skiva släppts också. Svårt att tänka mig en bättre födeledagspresent!
KÄRLEK 

Plugg relaterad onsdag

Efter att ha pluggat hela kvällen lång med en bok på engelska med okända begrepp och termer vill jag säga att jag är väldigt. VÄLDIGT slut nu. 
Nog är jag nöjd med min prestation för all del eftersom de där orden till en början var grekiska för mig. Nu har jag börjat förstå hur allt hänger ihop så det tackar jag mig själv för.
Nu ska jag se nästsista och sista avsnittet av Sex and the City. Helt fantastiskt avslut på en onsdag, om ni frågar mig. 

Inlove with weekends

Precis som rubriken lyder. Det har återigen varit en fantastisk helg med fina människor. Jag har haft det superkul verkligen och det känns riktigt bra. Har haft en långhelg ledigt från plugget och det passade fantastiskt bra eftersom min kära vän från Stockholm var nere på besök. Med två bra utgångar, två supergoda middagar ute och härligt umgänge på det är jag inget annat än nöjd. Jag och Amanda var på fisk-spa i fredags och på det nog vi en lunch vid Hagabadet. En kombination av humor & god mat. 
Ibland önskar jag verkligen att minnet var en kamera för då hade jag haft många härliga bilder att bjuda på denna söndagskväll. 

Upp