Josephine Fagrell

Weekend love


En riktigt trevlig kväll med härliga vänner påbörjades på Pustervik & avslutades på Nefertiti. Två riktigt bra ställen faktiskt som jag missat helt och hållet.
Imorgon är det en ny vecka igen och nollningens sista vecka innan kursstart. På det kommer jag att jobba fyra dagar. Det kommer bli hektiskt men otroligt roligt. 
Vi hörs znart!
 

Livet är fint

I förrgår blev det en spontankväll ute där vi firande av Jacob som idag åkte till USA där han blir kvar i ett helt år. Det var en riktigt trevlig kväll, verkligen. 
Denna helgen kommer jag att jobba torsdag-lördag på världens bästa arbetsplats. Jag har haft semester i över en månad så det var fantastiskt att komma tillbaka, träffa alla härliga kollegor och komma in i lite rutiner igen. Jag kommer börja plugga i höst och jobba på hotellet vid sidan av. Antagligen även fortsätta på mitt andra jobb och kanske rycka in lite på mitt sommarjobb vid behov.
Just nu känns livet väldigt fint och det kommer jag låta det göra också. Allting runt omkring får vänta för nu mår jag faktiskt väldigt bra.  
 

Upp